Španija Avionom - Sara Travel

Španija Avionom

0
Price
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

59

Zašto putovati sa nama?

 • Najbolja cena
 • Kvalitetna briga o klijentu
 • Pažljivo izabrane ture i aktivnosti

Imate pitanja?

Nemojte oklevati – pozovite nas odmah.

011 4390 195

069 1060 733

tours@saratravel.rs

Španija Avionom

Valensija i Madrid za Novu godinu, 9 dana polazak 29.12.2021

+ izleti Rekena i Toledo

OPIS

Ako ste ljubitelj savremene umetničke scene, istorije, kulture i tradicije ili vam je potrebno malo kreativne inspiracije, želite da uživate u suncu, moru i umetnosti lakoće življenja, onda je ovo pravo NOVOGODIŠNJE PUTOVANJE ZA VAS! Razigrana, očaravajuća i šarmantna. Senzualna, topla i bučna. ŠPANIJA je taman. Taman za sve! Da se izgubite, da se pronađete, da se do daske zaljubite. Da se uz ukus sangrije uspavate, uz miris ćurosa probudite, uz šum talasa, najlepše novogodišnje želje zamislite.

Novu godinu dočekaćemo u gradu u koji je budućnost već stigla. U gradu koji je tako vešto objedinio tradicionalnu i futurističku arhitekturu, mnoštvo kulturno-istorijskih znamenitosti nauke i umetnosti, gradu koji već na sam pomen imena sluti na sunce, more i narandže. Dobrodošli u VALENSIJU. Dom prve paelje, najuže evropske zgrade, svetog grala i inovacija. Srdačnih ljudi, prijatnih tišina i otetih uzdaha. Na pitanje šta raditi u Valensiji, odgovor je jednostavan, opustite se. Oslušnite ritam grada. Živopisna I fotogenična, Valensija prosto vapi da joj se prepustite, nemilice I bez ustezanja. Najbolje što može da vam se desi je da se izgubite. Naročito u starom delu grada, prožetog brojnim ulicama u kojima možete častiti sebe tradicionalnom paeljom i nazdraviti životu uz čašu jedinstvene Akva de Valensije,  koja se samo ovde priprema i pije. Svakog trena budite spremni za nova čuda, nova sunca, nove želje i nove svetove, jedno je sigurno, odavde ćete poneti najlepše uspomene.

U srcu Pirinejskog poluostrva, sa glamurom Pariza, vrevom Rima i dostojanstvom Londona, ušuškao se MADRID, prestonica i pravi predstavnik malo drugačije Španije. Moderan a klasičan, zaslepljujuće lep i intrigantan, osvojiće vas jedinstvenim šarmom i opipljivom energijom. Šetajući doživećete svu monumentalnost madridskih trgova i primetiti kako se u savršenom skladu smenjuju raskošna moderna arhitektura I istorijske znamenitosti koje svedoče o impozantnom kulturnom nasleđu, davno prošlih vremena. Sa više od 80 muzeja svetske klase, Madrid je pravi raj za ljubitelje umetnosti ali i prefinjene tradicionalne kuhinje. Ovde se to ne odvaja, Madriđanima je hrana svojevrsna vrsta umetnosti, možda čak i religija. Ovde se zaljubljujete na prvi korak, prvi zalogaj, prvi takt i prvi osmeh.Verovatno ste čuli da svi putevi vode u Rim, a da li znate da u Španiji svi putevi vode iz Madrida? Španska prestonica je retka zverka. Uspešna, bogata, lepa, kulturna, zabavna, prijateljski nastrojena i kao takva idealna za početak jedne nove, lepše godine. Fiesta i Siesta, Pikaso i Gernika, Retiro i  Prado, Tapasi, Ćurosi i ostale radosti, 300 sunčanih dana i bar još toliko razloga da nam se pridružite,  6 miliona turista godišnje, ne može pogrešiti zar ne?

Cena:   1099 EUR po osobi              Cena sa popustom: 890 EUR po osobi
Polazak:    29. decembar 2021.
Trajanje:    9 dana/8 noći 

Mesto i vreme polaska:

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu u unapred dogovoreno vreme.

Let KL1906 u 12:30h za Amsterdam. Presedanje na let KL1501 za Valensiju. Po dolasku u Valensiju transfer privatnim prevozom do smeštaja

Mesto i vreme povratka:

Slobodno vreme do transfera na aerodrom.

Let KL1704 za Amsterdam u 16:50h. Presedanje na let KL1899 za Beograd. Dolazak u Beograd.

Aranžman obuhvata:

 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd-Valensija sa presedanjem,
 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Madrid-Beograd sa presedanjem,
 • Prtljag težine 23kg za sve letove
 • 4 noćenja u hotelu B&B HOTEL VALENCIA AEROPUERTO ** ili sličnom u Valensiji u 1/2 sobama (francuski ležaj ili singl) sa sopstvenim kupatilom i WC i uključenim doručkom
 • Prevoz vozom na relaciji Valensija-Madrid,
 • 4 noćenja u hotelu ILUNION ALCALA NORTE **** ili sličnom u Madridu u 1/2 sobama (francuski ležaj ili singl) sa sopstvenim kupatilom i WC i uključenim doručko
 • Transferi prema programu putovanja
 • Troškovi organizacije i vođenja aranžmana
 • Obilasci prema programu putovanja
 • Usluge stručnog pratioca grupe tokom putovanja

Aranžman ne obuhvata:

 • Fakultativni izleti
 • Osiguranje od otkaza putovanja, međunarodno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za COVID-19
 • Individualni troškovi putnika
Program putovanja:

Dan 1

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu u unapred dogovoreno vreme. Let KL1906 u 12:30h za Amsterdam. Presedanje na let KL1501 za Valensiju. Po dolasku u Valensiju transfer privatnim prevozom do smeštaja. Noćenje.

Dan 2

Doručak. Odlazak na fakultativni izlet u srednjovekovni grad Rekenu. Prelepi grad koji se nalazi na nekih 70km od Valensije predstavlja tipičan primer grada izgrađenog u špansko-arapskom stilu, čiji centar predstavlja srednjovekovni zamak. Uske pešačke ulice, prelepi trgovi, srednjovekovne crkve, osećaj prave španske atmosfere i mnošto lokalaca odlikuju ovo mesto. Po završetku obilaska ćemo svratiti do jedne od poznatih gradskih vinarija kako bi probali neke od poznatih lokalnih sorti, po kojima je ovaj deo Španije nadaleko poznat. Povratak u Valensiju u kasnim popodnevnim časovima. Noćenje.

Dan 3

Doručak. Krećemo u pešački obilazak starog gradskog jezgra i obilazimo najpoznatije atrakcije: La Lonja de Seda – prelepu gotičku građevinu iz 15. veka, nekadašnji market svile. Zatim i gradsku katedralu iz 13. veka, koja je sagrađena na mestu nekadašnje džamije. Upoznaćemo se i sa crkvom Svetog Tome i Filipa iz 18. veka, Torres de Serranos – srednjovekovne kapije grada kao i gradskom pijacom na kojoj možete kupiti proizvode koji stižu iz cele Španije. Slobodno vreme u popodnevnim časovima. Uveče odlazimo na doček Nove godine na nekom od gradskih trgova ili lokalnih barova. Noćenje.  

Dan 4

Doručak. Prvi dan Nove godine iskoristite da uživate u istraživanju ovog prelepog grada, njegovim trgovima i uličicama, poznatim jelima, mirisima i ukusima. U kasnim popodnevnim časovima moguć zajednički odlazak do La Ciutat de les Arts i les Ciences, popularnog grada umetnosti i nauke, jednog od najzanimljivijih lokaliteta Valenije koji se nalazi pored reke Turie, nedaleko od istorijskog gradskog jezgra. Prostor od 2 kilometra na koje se prostire ovo futuristčko zdanje, osmišljeno od strane arhitekata Santiaga Kalatrave i Feliksa Kandele, obiluje muzejima, izložbama, najvećim evropskim akvarijumom i predstavlja pravi doživljaj za ljubitelje umetnosti. Noćenje. 

Dan 5

 Doručak. Pakujemo se i napuštamo sobe. Slobodno vreme do polaska na brzi voz za Madrid. Nakon vožnje od nepuna dva sata, stižemo u prestonicu Španije. Nakon što stignemo, odlazimo da se smestimo u hotel, nakon čega krećemo u pešački obilazak Madrida. Plaza de Espana, kraljevska Palata, Katedrala Almudena, Plaza Mayor, Puerta del Sol, Sibeles trg, Gran Via. Slobodno vreme. Noćenje.

Dan 6

Doručak. Nastavljamo obilazak glavnog grada Španije. Odlazimo metroom do Puerta de Alcala, jednog od najprepoznatljivjih spomenika Madrida, a zatim nastavljamo obilazak odlaskom do najlepšeg gradskog parka Retira, Kristalne palate i muzeja Prado. Slobodno vreme u popodnevnim časovima. Noćenje.

Dan 7

Doručak. Fakultativni izlet do Toleda, gradića koji se nalazi na 70ak kilometara od Madrida, poznatog kao srce i duša Španije. Toledo je takođe poznat kao grad tri kulture – hrišćanske, jevrejske i islamske a ujedno je i grad jednog od najpoznatijih španskih slikara, El Greca, te ujedno i mesto nastanka njegovih najpoznatijih dela. Ovaj grad je ujedno i lavirint uskih uličica staroga grada, prepun suvenirnica i restorana, te verskih objekata. Povratak u Madrid u večernjim časovima. Noćenje.

Dan 8

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u glavnom gradu Španije. Isprobajte razne španske specijalitete, posetite neke od mnogobrojnih muzeja ili stadiona, uživajte u šopingu ili se samo prepustite atmosferi ovog sjajnog grada. Noćenje.

Dan 9

Doručak. Pakujemo se i napuštamo sobe. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let KL1704 za Amsterdam u 16:50h. Presedanje na let KL1899 za Beograd. Dolazak u Beograd.

FAKULTATIVNI IZLETI:

1. Obilazak grada Rekena sa svim uključenim ulaznicama, degustacijom vina u pratnji lokalnog vodiča – 60 EUR

2. Obilazak grada Toledo sa svim uključenim ulaznicama u pratnji lokalnog vodiča – 70 EUR

 *Prijavljivanje za izlete se obavlja prilikom prijave za aranžman, dok se plaćanje izleta obavlja do roka za isplatu aranžmana.

———————————————————————————————————————————–

VAŽNO:

 •  Ukoliko putujete sami, bićete spojeni sa nekim od drugih putnika u smeštaj bez ikakvih doplata!

———————————————————————————————————————————–

COVID – 19 USLOVI PUTOVANJA:

 • Za ulazak u Kraljevinu Španiju nosiocima putnih isprava Republike Srbije, neophodna je potvrda o potpunoj vakcinaciji izdata od strane nadležnih organa, s tim da je druga doza dobijena najmanje 14 dana pre dolaska u Španiju (DIGITALNI ZELENI SERTIFIKAT)
 • U Kraljevini Španiji prihvataju se sledeće vakcine koje su na raspolaganju u Republici Srbiji: Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Sinopharm.

———————————————————————————————————————————–

PRIJAVLJIVANJE ZA ARANŽMAN

– Za rezervaciju je obavezno dostaviti i kopiju važećeg pasoša. Napomena: Pasoš mora važiti 6 meseci od datuma povratka sa putovanja.

 – Za konačnu potvrdu prijave potrebno je izvršiti uplatu aranžmana (min. avans) i to u roku od max. 5 dana od trenutka kada ste dobili predračun ili instrukcije za uplatu putem e-mail-a. Prekoračenje navedenog roka od strane klijenta može rezultirati overbooking-om i ne možemo garantovati mesto u okviru aranžmana, te za takve slučajeve agencija ne snosi odgovornost, niti zakasnela uplata može  biti garant mesta u okviru aranžmana. Nakon provere izvršene uplate, pismenu potvrdu o izvršenoj rezervaciji (ugovor o putovanju) ćemo Vam poslati na Vašu e-mail adresu. Ugovor koji ste dobili na e-mail treba da odštampate, potpišete i skeniran primerak vratite na naš mail, čime je vaša prijava potvrdjena i validna.

—————————————————————————————————————————————————–

USLOVI PLAĆANJA ZA DALEKE DESTINACIJE

1. Prilikom prijave plaća se avans u iznosu od 20% vrednosti putovanja.

2. Po formiranju grupe, putnici će biti obavešteni kada treba da dostave i novac za kupovinu avio karte (otprilike 2 do 3 meseca pred putovanje). Cena zavisi od destinacije – proveriti u agenciji.

3. Prilikom predaje dokumenata za dobijanje vize (za destinacije gde je potrebna) uplaćuje se iznos za vizu, osim ako nije drugačije naznačeno.

4. Ostatak novca do punog iznosa se isplaćuje do 45 dana pred početak putovanja.

Sve uplate se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

 

 

NAČIN PLAĆANJA

PLAĆANJE SA TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE

1. GOTOVINOM

3. ČEKOVIMA:  Avans 20 % a ostatak na šest mesečnih rata bez kamate od datuma prijave za aranžman. Čekovi se deponuju odmah prilikom prijave za aranžman.

4. PLATNIM KARTICAMA: VISA, DINA, MASTER, MAESTRO

5. KREDITNA KARTICA BANKE INTESA

Avans 20%, a ostatak  do 12 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Intesa banke (Visa, MasterCard) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Trip Top Putovanja

PLAĆANJE VAN TERITORIJE REPUBLIKE SRBIJE

1. UPLATOM DIREKTNO NA DEVIZNI RAČUN AGENCIJE

Neophodno je da nam pošaljete zahtev na e-mail kako bismo vam poslali devizne instrukcije za plaćanje.

 

Organizator putovanja je turistička agencija Trip Top Putovanja doo, licenca OTP 110/2021.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 10 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima
pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Program br. 25/2021 od 10.11.2021.

Map
Photos

Proceed Booking