Budimpešta Autobusom - Sara Travel

Budimpešta Autobusom

0
Price
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

56

Zašto putovati sa nama?

 • Najbolja cena
 • Kvalitetna briga o klijentu
 • Pažljivo izabrane ture i aktivnosti

Imate pitanja?

Nemojte oklevati – pozovite nas odmah.

011 4390 195

069 1060 733

tours@saratravel.rs

5 DANA AUTOBUSOM / 3 NOĆENJA OD 29. DECEMBAR 2021. – 2. JANUAR 2022.

Opis ture

Čudan je ritam ovog grada…Oko sledi nemirne talase Dunava i nekako cela duša čoveka u tom trenu biva zagrejana… Grad čardaša, kraljica Dunava… Raskošna… Razigrana… A opet nekako mirna i boemska… Starostavne priče iz Zlatnog jelena koje su nam ostavili naši romantičari, govore o ovom gradu sa puno pijeteta… Budim i Pešta, dva grada spojena u jedan… Naizgled jedinstveni, ali kada se bolje pogledaju u mnogome se razlikuju… Ravničarska Pešta i brdoviti Budim… Raskošna arhitektura Pešte i srednjovekovne uličice Budima… Brzina velikog grada, i sporost boemskog Budima… Dan i noć… Kada neko nespojivo spoji, i to tako umešno, onda se iz toga rodi jedan od najlepših gradova koji je svet video! Zaplovite sa nama po lepom plavom Dunavu, zaigrajte uz čardaš, osmehnite se životu uz Tokajac… Budimpešta Vas očekuje!

CENA ARANŽMANA PO OSOBI

HOTEL BENCZUR 3***

Redovna cena 179 €   Specijalna cena 159 €

HOTEL MILLENNIUM 3***

Redovna cena 175 €   Specijalna cena 155 €

Mesto polaska

 Polazak iz Beograda oko 23h (tačno mesto i vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje). Iz Novog Sada oko ponoći sa parkinga kod Lokomotive. 

Vreme polaska

 Polazak iz Beograda oko 23h (tačno mesto i vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje). Iz Novog Sada oko ponoći sa parkinga kod Lokomotive. 

Cena aranžmana obuhvata

 • prevoz visokopodnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji (klima/grejanje, audio-video oprema)
 • 3 noćenja sa doručkom („buffet“ švedski sto - samoposluživanje) u hotelu sa 3* u Budimpešti
 • smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobe sa kupatilom (1/2 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja. 1/2+1 sobe sastoje se od 2 single ležaja normalne veličine ili francuskog ’’queen size’’ ležaja, sa pomoćnim ležajem, manjih dimenzija od redovna dva – fotelja na razvlačenje, forma poljskog žičanog kreveta ili sl.; što može bitnije ugroziti komfor treće osobe!)
 • panoramski obilazak Budimpešte prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča
 • usluge vodiča tokom celog putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata

 • Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
 • Troškove obaveznog međunarodnog zdravstvenog osiguranja sa Covid19 pokrićem (može se dobiti u agenciji po ceni od 700 dinara po osobi)
 • Ostale nepomenute usluge
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 60 € (isključivo na upit)
 • Fakultativne izlete:

Doplate za izlete

 • KRSTARENJE DUNAVOM 15 evra / 10 evra (deca do 12 godina),
 • IZLET U SENTANDREJU 10 evra / 5 evra (deca do 12 godina),
 • ČARDA (večera sa folklorno zabavnim programom) 35 evra / 30 evra (deca do 12 godina) – OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI,
 • TRŽNI CENTAR CAMPONA 5 evra - ulaznica za Tropikarijum 2700 forinti (oko 9 evra odrasli), 2000 forinti (oko 6,5 evra deca do 18 godina) – ulaznice su individualne i plaćaju se na licu mesta.

USLOVI PLAĆANJA:

PLAĆANJE SE VRŠI DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE

 • Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 40%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
 • Administrativnom zabranom na platu – 40% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurimaObračun se vrši po srednjem kursu NBS na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20.05.2022.
 • Platnim i kreditnim karticama VISA, MASTER, MAESTRO, AMERICAN EXPRES i DINA
 • Intesa kreditnom karticom Visa, Master, Maestro ili American Expres karticama – 50% se plaća prilikom rezervacije, ostatak duga je moguće platiti navedenim karticama najkasnije 15 dana pre polaska na maksimalno 6 mesečnih rata ili do 20.05.2022.
 • U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2022.
Program putovanja

1. dan (četvrtak 30. decembar)

  Polazak iz Beograda oko 23h (tačno mesto i vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje). Iz Novog Sada oko ponoći sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja kroz Srbiju, Mađarsku i Austriju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan(petak 31. decembar)

 Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Panoramski obilazak grada uz razgledanje istorijskog središta i Pešte i Budima: trg Heroja – centralni Peštanski trg sa „knjigom mađarske istorije“ koju reprezentuje sjajna dvojna arkada sa herojima mađarske istorije, spomenik Milenijum koji slavi 1000. godišnjicu od doseljavanja Mađara na prostore Panonije, vožnja kroz čudesni Andraši bulevar koji se kao ambijentalna celina nalazi pod zaštitom UNESCO-a (Srpska ambasada, Oktagon, Baletski institut, kuća Franca Lista, Opera), bazilika Sv. Stefana (Ištvan) – fantastična eklektička građevina sa prelepom kupolom, Parlament – jedna od najvećih zgrada ove vrste na svetu, Lavlji most – po mnogima najlepši most preko Dunava, Budimska tvrđava sa Ribarskim kulama, spomenikom Sv. Stefanu i Matijinom crkvom,… Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni doček nove godine. SREĆNA NOVA GODINA! Noćenje.

3.Dan(subota 1. januar)

 Doručak. Slobodno vreme, ili fakultativni izlet do Sent Andreje, malene varošice koja zauzima posebno mesto u nacionalnoj istoriji Srba. Po dolasku sledi organizovani obilazak grada uz razgledanje: trg Vuka Karadžića, Požarevačka crkva, glavna Dimčina ulica, kuća Jakova Ignjatovića, Glavni trg sa esnafskim krstom, Blagoveštenjska crkva, palata Preparandije, Beogradska – Saborna crkva sa Vladičanskim dvorom, Krst cara Lazara…Povratak u Peštu. Slobodno vreme. Uveče, polazak na fakulttaivno krstarenje Dunavom sa razgledanjem grada sa reke i uživanje u fantastičnom ambijentalnom osvetljenju. Nakon krstarenja, fakultativni odlazak na večeru u tradicionalnu čardu. Večera sa folklornim programom. Noćenje.

4.Dan(nedelja 2. januar)

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, ili fakultativni odlazak do tržnog centra „Campona“ u kojem se može individualno posetiti Tropikarijum. Polazak ka Srbiji u popodnevnim časovima. Povratak u večernjim satima. Kraj putovanja.

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel BENCZUR 3* www.hotelbenczur.hu/

Hotel se nalazi u širem centru grada, u blizini Trga Heroja, na liniji gradskog prevoza. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon… Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit). Doručak je na bazi švedskog stola – samoposluživanje.

Hotel MILLENNIUM 3* www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/budapest/hotel_millennium/

Nalazi se sa Peštanske strane, na liniji gradskog prevoza – metroa M3. Sobe su 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit). Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su u 1/2 sa TWC, TV, mini bar, telefonom…

 

Saratravel d.o.o nastupa u svojstvu posrednika,organizator putovanja Turistička agencija  “FANTAST TOURIST” d.o.o. iz  Novog Sada,   Licenca OTP  486/2020  od 15.12.2020  MB 20024925, PIB 103801203.

Photos

Proceed Booking