Bansko - Sara Travel

Bansko

0
Price
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

114

Zašto putovati sa nama?

  • Najbolja cena
  • Kvalitetna briga o klijentu
  • Pažljivo izabrane ture i aktivnosti

Imate pitanja?

Nemojte oklevati – pozovite nas odmah.

011 4390 195

069 1060 733

tours@saratravel.rs


Nadmorska visina: 925 – 2560 m
Skijalište Bansko: 70 km staze
Putni pravac: Beograd – Sofija – Bansko
Udaljenost: oko 533 km 

Bansko zimovanje 2022

Ski centar Bansko spada u jedan od najpoznatijih i najprestižnijih skijaških centara u istočnoj Evropi. Prema ski centru Bansko je usmeren veći broj skijaša koji se upute na skijanje u Bugarsku.

Za zimovanje u ski centru Bansko, obezbedili smo širok asortiman smeštaja u hotelima i apartmanima. Iskoristite povoljne cene i uživajte u najudobnijem smeštaju u ski centru Bansko, izaberite smeštaj iz naše široke ponude.

Bansko – najpopularniji ski centar u Bugarskoj ali i u jugoistočnoj Evropi. Ski centar sa odličnom infrastrukturom i velikom ponudom hotela i apartmana u blizini žičara. Ski centar Bansko poseduje odlično uređene staze za sve nivoe skijaških veština.

Samo mesto Bansko, iz sezone u sezonu je sve življe sa sve više skijaša. Spoj lepote nacionalnog parka “Pirin” i raznolikosti živopisnih predela sa luksuznim, novim hotelima i savremenim sistemom staza i ski liftova, pretvaraju mali grad Bansko u najprestižniji skijaški centar u istočnoj Evropi.

Početna stanica gondole nalazi se pored hotela Kempinski, oko 2,5 km od centra grada. Od svakog hotela saobraćaju minibusevi do gondole. Za manje od 20 minuta, njom ćete se popeti do ski centra. Oni koji žele da se spuste do samog grada na skijama ili snoubordu, mogu da probaju jedinstvenu ski stazu, dugu 16 km, koja prolazi kroz šumu i odgovara svim skijašima. Odlična ponuda smeštaja, hotela, pansiona i apartmana, kao i ponuda wellness sadržaja (u ski centru Bansko skoro svi hoteli sa 4* nude besplatno koršćenje bazena, fitnes-a, saune, skijašnice) ostavljaju tople uspomene na lokalnu srdačnost i gostoprimstvo.

Hoteli u ponudi

Hotel Grand Hotel Bansko Hotel Grand Hotel Bansko

Lokacija:
Grand Hotel Bansko se nalazi u blizini starog grada Bansko i 2 km od gondole. Jedan je od najtraženijih hotela u Banskom. Hotel ima 100 soba i apartmana.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, dečija igraonica, spa centar, kozmetički salon, frizerski salon, vitaminski bar, masaža, solarijum, parno kupatilo, 4 saune, đakuzi, zatvoreni bazen, internet, parking.

Besplatne usluge:
korišćenje bazena, đakuzi, sauna, parno kupatilo, skijašnica za sopstvenu opremu, wi-fi interneta kod recepcije, prevoz do gondole, parking sa ograničenim brojem mesta.

Standardne, luks i executive sobe i apartmani:
SAT TV, mini bar, telefon, kupatilo, fen. Postoji doplata za balkon.
Standardne sobe: dva odvojena kreveta. Luks sobe: malo veće kvadrature od standardne, dva odvojena kreveta i fotelja na razvlačenje. Executive sobe: veće kvadrature i bolje opremljenosti od standardne, francuski krevet, bade mantil, papuče. Apartmani za 4 osobe:jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Apartmani za 6 osoba: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom narazvlačenje.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).

Napomena: Doplate za Božićnu večeru 25.12. i za Novogodišnju večeru 31.12. su obavezne, standardna večera neće biti poslužena. Deca 0-5.99 g ne plaćaju večeru ali imaju mesto i obrok.

USLOVI ZA OTKAZ REZERVACIJA SA POPUSTOM ZA RANE UPLATE:
Svaki otkaz i promena rezervacije sa popustom za rane rezervacije ima 100% troškove promene/otkaza.
Ukoliko se rezervacija otkaže uz pozitivan PCR test 72 sata pre polaska, moguće je otkazati bez troškova otkaza.

http://www.grandhotelbansko.bg/

UDALJENOSTI
Gondola (2 km)Centar iSki in&ski out (NE)
OPŠTI SADRŽAJI
Salon za lepotuKazinoFrizerParkingRecepcijaWi-FiInternet
RESTORAN BAR
Bar u lobijuRestoran
BAZENI
Zatvoreni bazen
SPA&WELLNESS
ĐakuziMasažeSauna (4 saune)SolarijumSpaParno kupatiloVitaminski bar
SPORTSKE AKTIVNOSTI
Fitnes centar
SADRŽAJI ZA DECU
Mini klub

Hotel Belvedere Holiday Club Bansko Hotel Belvedere Holiday Club Bansko

Lokacija:
hotel Belvedere Holiday Club se nalazi 300 m od gondole i 700 m od centra mesta Bansko. Hotel se sastoji od tri kompleksa zgrada koja nisu međusobno povezani toplim hodnikom i ima ukupno 108 apartmana. U glavnoj zgradi se nalaze recepcija i spa centar, u drugoj zgradi je restoran, a u ostalim delovima su samo smeštajne jedinice. Za prelaz iz jednog dela u drugi potrebno je izaći napolje.

Hotelska ponuda:
recepcija, lift, lobi bar, restoran, sef na recepciji, room servis, spa centar, fitnes, sauna, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, masaže, bade mantil, otvoreni i zatvoreni bazen, wi-fi internet, parking.

Besplatne usluge:
bazen, đakuzi, sauna, parno kupatilo, fitnes, skijašnica za sopstvenu opremu, wi–fi interneta kod recepcije, prevoz do gondole, parkinga (sa ograničenim brojem mesta).

Apartmani:
TV, telefon, mini bar, sef, kupatilo, fen, balkon.Apartmani za 4 osobe – app2: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Apartmani za 6 osoba – app4: dve spavaće sobe sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.
Svi apartmani mogu biti bilo gde u kompleksu. Nije moguće izabrati poziciju apartmana u okviru kompleksa.
Apartmani za 6 osoba-app4 se nalaze u glavnoj zgradi gde je recepcija i spa centar.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela).

Napomena:
Doplata za Novogodišnju večeru nije obavezna. Gosti koji nemaju doplaćenu večeru imaju redovnu pansionsku večeru. Ukoliko je potrebna i Novogodišnja večera za decu 2-5,99 godina cena je 20 eur po osobi, inače su besplatno i nemaju obrok.

www.belvederebansko.com
UDALJENOSTI
Gondola (300m)Centar (700m)Ski in&ski out (NE)
OPŠTI SADRŽAJI
LiftParkingRecepcijaRoom serviceSef na recepcijiWi-Fi
RESTORAN BAR
BarBar u lobijuRestoran
BAZENI
Zatvoreni bazenSpoljašnji bazen
SPA&WELLNESS
ĐakuziMasažeSaunaParno kupatilo
SPORTSKE AKTIVNOSTI
Fitnes centar

1/2 apartman
Balkon
Kupatilo
Dve prostorije
Fen
Minibar
Sef
Sofa
Telefon
TV
Dva standardna kreveta

1/4 Apartman
Balkon
Kupatilo
Francuski krevet i
Fen
Minibar
Sef
Sofa
Telefon
Tri prostorije
TV
Dva standardna kreveta

Map
Photos

Proceed Booking