Tarodrama - Radionica na Fruškoj Gori - Sara Travel
TaroDrama
tehnika rada na sebi i svojoj sudbini, se održava u prijatnom ambijentu Fruške gore, uz mogućnost dobrog druženja i uživanja u slobodnom vremenu i dobroj hrani.
Prijavi se odmah
TaroDrama
tehnika rada na sebi i svojoj sudbini, se održava u prijatnom ambijentu Fruške gore, uz mogućnost dobrog druženja i uživanja u slobodnom vremenu i dobroj hrani.
Prijavi se odmah
TaroDrama
tehnika rada na sebi i svojoj sudbini, se održava u prijatnom ambijentu Fruške gore, uz mogućnost dobrog druženja i uživanja u slobodnom vremenu i dobroj hrani.
Prijavi se odmah
Претходна
Следећи
TARODRAMA je jasno strukturisana grupna psihoterapijska tehnika koja putem upotrebe mreže simbola Tarot karata i tehnike spontanog izražavanja osećanja, pokreta, slutnji i ideja omogućava uvid u lično, familijarno i kolektivno nesvesno.
 
Sudbina je, iz ugla dubinske psihologije, rezultat interakcije nesvenih sadržaja sa svesnim stavom i akcijama. Sudbina se ispoljava kroz interpersonalne odnose, bitne životne izbore, faktore okoline koje doživljavamo kao nepromenjive i kroz naizgled bezizlazne situacije. Kroz upoznavanje nesvesnih sadržaja u Vama i oko Vas i kroz zauzimanje promišljenijeg i aktivnijeg stava prema njima preuzmite sudbinu u svoje ruke umesto da dopustite da ona na Vas deluje automatski.  
 

Četvorodnevno putovanje, sa uključenim polupansionom u Fruškogorskoj Lugarnici u Maloj Remeti. Okruženi prelepom prirodom Fruške gore na imanju od 6 hektara odmah pored manastira Mala Remeta, imaćete prilike da učestvujete u radionici TARODRAMA.

Očekuje Vas ukusna domaća hrana koja se sprema u restoranu imanja gde se održava radionica sa specijalitetima kuće od divljači, gulaš ili kobasice na roštilju sa glirovanim povrćem. Postoji mogućnost vegeterjanskog menjia.

Prolećno putovanje i radionica TARODRAME
28.04. do 01.05.

Prolećno putovanje i radionica TARODRAME pod nazivom ”Mlađan lovac”

Broj mesta ograničen na 23 učesnika

Na upit: mogučnost organizovanja krštenja na mestu krštenja Isusa Hrista, minimum 4 osobe za organizaciju krštenja. Putovanje će se održati ukoliko se javi minimalno 10 ljudi.. Veličina grupe će biti od 10 do 30 putnika

Dr. Nikola Jovanović

Pored medicinskog fakulteta i specijalizacije iz psihijatrije završio je sledeće edukacije:

  • Grupna i individualna analiza snova po metodu K.G. Junga i L. Sondija, edukator Dr Ivana Nastovića, psiholog, naš vodeći stručnjak za analizu snova.
  • „Arhetipski astrodrama teatar Lidije Surine“, edukator Lidija Surina, autor metoda, Jungovski psihoterapeut, Predsednik udruženja Jungovskih analitičara Rusije.
  • „Jungovska (analitička) psihologija i kreativnost“, Institut za mentalno zdravlje, Beograd, edukator Svetlane Zdravković, Jungovski psihoterapeut.
  • „Kulturna kompetentnost pri lečenju mentalnih poremećaja i bolesti zavisnosti“, edukacija Svetskog udruženja psihijatara iz transkulturalne psihijatrije.

Predavanje Dr Nikole Jovanovića o sudbini iz ugla dubinske psihologije i o upotrebi mreža arhetipova u psihoterapiji. Tarot je jedna od brojnih mreža arhetipova.

Plan Putovanja

Dan 1 - Okupljanje putnika na Fruškoj Gori u Fruškogorskoj lugarnici

Kreće se sopstvenim prevozom sa mesta polazka putovanja na odredište Fruška gora, Mala Remeta na imanje Fruškogorska lugarnica.

Okupljanje grupe u 18h u Lugarnici uz piće dobrodošlice, čekiranje u sobe.

Slobodno vreme i noćenje.

Dan 2 - Radionica Tarodrame na Fruškoj Gori - Mala Remeta

Nakon Doručka, okupljanje u Hali u fruškogorskoj Lugarnici gde če se održati radionica Tarodrame koju odi psihijatar Dr. Nikola Jovanović

  • Kafe pauza
  • Nastavak radionice.
  • Kompletan ručak, supa glavno jelo i desert, slobodno vreme
  • Noćenje

Dan 3 - Radionica Tarotdrame na Fruškoj Gori-Mala Remeta

Nakon doručka, okupljanje u Hali u fruškogorskoj Lugarnici gde će se održati radionica Tarodrame koju vodi psihijatar Dr. Nikola JovanovićKafe pauzaNastavak radionice.Kompletan ručak, supa, glavno jelo i desert, slobodno vremeNoćenje

Dan 4 - Radionica Tarodrame na Fruškoj Gori-Mala Remeta- Povratak sopstvenim prevozom za Beograd.

Nakon doručka odjava iz soba, okupljanje u hali gde će se uraditi sumiranje i završni razgovor na radionici Tarodrame.

Povratak sa Fruške gore sopstvenim prevozom.

Proceed Booking