Početna - Sara Travel

Zašto izabrati Saratravel

Saratravel če vam pružiti najviše našeg iskustva u Srbiji videči vas u obilske največih gradova Srbije i obilazka najlepših predela istočnej Srbije. Naš fokus je na kvalitetoj i dobroj Srpskoj kuhinji nudeči vam najbolje Kafane da isprobate Srpsku tradicijonalna jela. Proveli smo godine istraživajuči jedinstvena mesta i biramo samo najbolje za vaš ukus.
 

Saratravel može prilagoditi programe putovanja po vašim potrebama ili možete birati od naših ponuđenih programa:

Obilazak gradova Srbije
Kombinovana tura Srbije
Vinska tura
Kombinovana tura obilazka manastira
Zimsko skijanje na Kopaoniku ili Staroj Planini
Banjski turizam

O Srbiji

 

Zahvaljujuči svojoj unikatnoj poziciji, koja konektuje istok sa centralnom evropom, Srbija je oduvek bila tačka intenzivnog kontakta između različitih kultura. U rimskom dobu, naziv zemlje je bio Media.

 

Naj strija Evropska civilizacija, Vinčanska civilizacija je rođena na tlu Srpske prestonice, Beograda učinivši je najstraijoj urbsnoj regiji Evrope, 7500 godina starom. Beograd je takoše poznat kao kapija Evrope, što ga je učinilo najokupiranijim i najrazrušemnijem gradu Evrope. Uništen je i obnovljen 40 puta.

 

Predominantno Hriščanski Pravoslavni identitet, kao i jak uticaj Katolicizma i Islama čine Srbiju ekstremno dinamičnom zemljom, sa inspirativnom historijom i bogatom kulturom. Njena lepota kao i divrezitet prirode i klime kao i zemlja čine je idealnom za proizvodnju preukusne hrane i kvalitetnog vina, što je postavlja na listu zemalja koje morate običi.

 

O nama

Turistička agencija Saratravel nastala je iz želje da putnicima iz Srbije pokažemo magiju Bliskog Istoka, a svima drugima, da omogućimo da se zaljube u autentične destinacije u Srbiji.
Misija Saratravel agencije je da ponudi jedinstvena iskustva, koja se izdvajaju kvalitetom, gde je svaki putnik dočekan s poštovanjem i prijateljski.

Vlasnica i direktorka agencije Saratravel Sara Haddad Jovanović je svoju životnu i profesionalnu priču utkala u rad u turizmu. S obzirom na to da je srpsko-jordanskog porekla, Sara odlično poznaje obe kulture, a i srpski i arapski su joj maternji jezici. Kroz putovanja na najlepša, a često i manje poznata, skrivena mesta Srbije, Sara predstavlja srpske običaje, kulturu i predivnu prirodu naše zemlje.

Od 2022. godine domaćim putnicima je odlučila da predstavi sve lepote njene zemlje rođenja – tura za Jordan se u potpunosti izdvaja od svega što se nudi na našem tržištu.


Pažljivo smo se bavili detaljima ture kako bi Vam omogućili autentičan doživljaj Jordana, od upoznavanja istorije te regije do uživanja u specifičnostima zemlje, kao što je nezaboravno iskustvo zalaska sunca u pustinji Wadi Ram, posmatranje zvezdanog neba u mraku pustinje i dočekivanje magične pustinjske zore.

Na ovom putovanju Saratravel agencija sarađuje sa renomiranom jordanskom agencijom Tropicana koja je jedna od najboljih u Jordanu i bavi se turizmom od 1996 godine. Uz ovakvog domaćina kao što je agencija Tropicana i putovanje u Jordan sa Saratravel agencijom je garantovano sigurno, dobro organizovano i podređeno kvalitetu i brizi o svakom putniku iz grupe.

Sigurni smo da ćete na svakom putovanju koje organizuje Saratravel stvarati samo lepe uspomene.

Srećan put!

Mišljene i iskustva putnika

 • Awesome and very enthusiastic, would definitely recommend.

  Hary
 • The service was great , they knew their way around and they were very equiped with educational information, definitely enjoyed the service and highly recommend!

  Merry
 • First time in Serbia, I wanted to reach Midjor mountain top. What a good trip!!! Great service, the team was very friendly. The tour guide bring us to unexpected spots with breath taking viwes from Ritanj . We stayed 3 nights in Belagrade and I learned so much about their culture.
  I really enjoy and recommend it.
  An amazing experience !!!

   
  Omar
 • Sve je bilo super…Hvala… Preporučujemo vas svima. Družičemo se ponovo!

  Deana
 • Hvala još jednom na divnom putovanju.

  Mirjana
 • Nigde do sada ni u jednoj agenciji nisam doživeo ovo. Sleteli smo u Aman, izašli iz aviona i tu nas je čekao predstavnik lokalne agencije. Uzeo svima pasoše i rekao idite po prtljag. Dok smo mi preuzeli prtljag, on je obavio sve carinske formalnosti i vratio nam pasoše. Izašli smo sa aerodroma 15 minuta posle sletanja i pravo u mini bus. Isto i na povratku, dok smo čekirali prtljag on je sredio sve. O Petri, pustinji Wadi ram, mrtvom moru i drugim svetskim atrakcijama da ne pričam, to mora da se vidi. I još jedna stvar koja mnogo znači: sve karte, propusnice za sve lokacije, uračunate su u cenu putovanja i nema trčanja na šalter da se kupuju. Lokalni vodič solidno priča srpskohrvatski(meša oba-ali ne smeta) i sve vreme je bio sa nama. Jedina mala zamerka su četvorke i petice, pa smo tu gubili vreme. Sara zna o čemu pričam i nadam se da je to rešila za sledeća putovanja.

  Nebojša
 • Izuzetno iskustvo! Hvala Saro za bogat, zanimljiv program upoznavanja Jordana. Red istorije, red odmora, red avanture, red uživanja u jordanskoj gastronomiji, sve začinjeno ljubaznošću domaćina gde god smo bili. Divna zemlja i srdačni ljudi.

  Marina Bukvić
 • Odlicna organizacija, izbor mesta, vodic, atmosfera… Jordan je cudesna zemlja divnih ljudi… Sve preporuke za Saratravel.

  Duška Gajić
 • Definitivno za 10 zvezdica. Poslovnost, posvecenost, odgovornost. Pre svega sam neizmerno zahvalna Saratravel sto je ogranizovala individualno putovanje u magicni Jordan cerki i
  meni. Od kad smo sletele u Jordan cekao nas je vozac, savrsen engleski, koji se brinuo o nama kao o princezama. Velike su razdaljine lokaliteta tako da je tesko bez savrsene organizacije. Lokalni vodici jako obrazovani, strucni, kulturni. I sjajni fotografi. Ja nemam reci da pohvalim Saratravel dovoljno. Za nepunih 5 dana obisle smo Jerash, Bethany, Madabu, Maunt nebo, Mrtvo more, svetsko cudo Petru. I fascinantnu pustinju Wadi rum, nocenje u beduinskom kampu i voznja dzipovima. Neverovatno, magicno iskustvo.

  Vladan Milanović

We are featured in

Proceed Booking